Partners

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een in 1983 opgericht middelgroot bedrijf. Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert via een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: • Arbo, Veiligheid en VCA • Juridisch (CEDEO Advocatuur erkend) en Financieel • Management en Organisatie • Politie en Justitie • Zorg en Welzijn Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving en wil een toonaangevend bedrijf zijn dat wordt gewaardeerd vanwege zijn kwaliteitsproducten en betrokkenheid bij degenen met wie en voor wie producten worden ontwikkeld en verspreid. Het productenscala is breed: boeken (achtergrondinformatie, praktijkboeken, opleidingsboeken), software, online-producten (websites), trainingen, studiedagen en congressen.

GPM training & consult

GPM training & consult

GPM training & consult Welkom bij GPM training & consult. Wij zijn een klein gespecialiseerd training– en adviesbureau dat bedrijven helpt om op een veiliger en gezondere manier te werken. Visie: werken moet fijn zijn Vooral de best gemotiveerde medewerkers zijn productief, loyaal en dragen bij aan de resultaten. Werk veilig en gezond maken motiveert uw medewerkers en verlaagt tegelijkertijd kosten door ongevallen en verzuim.

Adviesbureauschattorie

Adviesbureauschattorie

Hoge kwaliteit en toegankelijke veiligheids- milieu- en kwaliteitssystemen tegen betaalbare kosten. Opstellen, actualiseren en begeleiden van veiligheids- milieu- en kwaliteitssystemen. Uw veiligheid milieu en kwaliteit is ook onze zorg!

Van Maanen Projecten

Van Maanen Projecten

VAN MAANEN PROJECTEN is de naam van een jonge, slagvaardige onderneming met een inmiddels gevestigde en integere reputatie, die in deze moderne tijd uw oude waarden en normen wil helpen handhaven. Normvervaging, afnemende loyaliteit en groeiende criminaliteit vragen om een solide en adequate aanpak om uw bedrijf gezond te houden. Maar ook andere arbeidsrisico's liggen op de loer, zoals verzuim en slechte arbeids-verhoudingen en -omstandigheden. Gericht op het gehele bedrijfsleven, inclusief instellingen en (semi-)overheden heeft VAN MAANEN PROJECTEN een aantal diensten in het pakket, die onmisbaar zijn voor bedrijven, op het gebied van veiligheid, (criminaliteits) preventie en gezondheid en welzijn van personeel.

Arborendement

Arborendement

Uw vakkundige en praktische partner in Arbo-dienstverlening De wereld is constant in beweging op het gebied van arbeidsomstandigheden, arbeidsveiligheid en milieuzaken. De ingezette lijn hierbij is steeds meer focus op mens en omgeving, Zowel eigen mensen als de mensen om ons heen. Met hard werken en slim ondernemen is het verreweg de meeste bedrijven gelukt om uit het dal van de krimpende economie te geraken. De grootste investering in ons bedrijf, onze werknemers hebben de laatste jaren wel onder druk gestaan als het gaat om goede arbeidsomstandigheden. De werkgevers wilden wel, maar zonder geld is het lastig investeren.

Vereniging Arbeidsmediators Nederland

Vereniging Arbeidsmediators Nederland

Van AOS naar VAN Sinds december 2010 bestond AOS (Arbeids-, Organisatie- en Samenwerkingsmediators) als onderdeel van de Nederlandse Mediators Vereniging (NMv). De doelstelling van AOS was om arbeidsmediation te professionaliseren en te promoten. Daartoe heeft zij een profiel ontwikkeld om te komen tot een algemeen geaccepteerde standaard voor de arbeidsmediator in Nederland. Om de zichtbaarheid naar de markt de krachtenbundeling van arbeidsmediatiors en het kwaliteitspeil verder te verhogen en te behouden is per 21 mei 2014 de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN) opgericht. De VAN zal de doelstellingen van de AOS overnemen en voortzetten.